Ik zou het leuk vinden om een beoordeling te ontvangen

Rating: 4.4444444444444 sterren
9 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Jolanda Den Hartog
3 jaar geleden

Wij hebben voor onze Friese Stabij Fien van 10 maanden een prachtige halsband besteld. Er was een heel fijn contact waarin er goed werd mee gedacht, zo kan Fien nog even groeien, want de band kan nog wat groter gemaakt worden. Het eindresultaat is prachtig, goed betaalbaar en heel stevig, wij zijn er heel blij mee!

Inge
3 jaar geleden

Vijf sterren voor de halsband en lijn die Caitlin heeft gemaakt voor mijn kanjer. De halsband had ik gewonnen. Mocht kiezen uit alle kleuren, modellen ed. Het is een hele mooie halsband op de groei geworden omdat mijn hond nog niet volgroeid is. Vervolgens zelf een lijn samengesteld. Deze is ook weer super geworden. Precies zoals ik hem wilde hebben. Ik ga zeker nog eens wat bestellen want er zijn zoveel mooie combinaties te maken.

Eline Stomphorst Tijl
4 jaar geleden

Caitlin heeft voor Quinn echt een schitterende halsband gemaakt, heel origineel maar toch ook stevig en degelijk. We krijgen de hele tijd complimenten wat heel leuk is!

Astrid Reijerkerk
4 jaar geleden

Ben superblij met de mooie halsbanden en riemen voor mijn honden. Je wordt gewoon hebberig bij het zien van de mooie dingen die Caitlin maakt